ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
Τουμπανιάρης Μελέτιος
Παραγωγή & Εμπορία Αυγών Μέγαρα Αττική


Η επιχείρησή μας η οποία εδρεύει στην θέση Τούτουλη του δήμου Μεγαρέων Αττικής, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται από το 1963 με την παραγωγή, συσκευασία και διάθεση αυγών στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.


Έχοντας αναλάβει από το 1998 η 2η γενιά και διαθέτοντας όλα τα νόμιμα χαρτιά και άδειες, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και αγάπη να ασχολείται με την εκτροφή πτηνών με στόχο να προσφέρει ποιοτικά αυγά στο καταναλωτικό κοινό. Παράλληλα, δραστηριοποιείται με την αγορά και την εκτροφή νεοσσών.

Τα αυγά που σας προσφέρουμε παράγονται από όρνιθες που τρέφονται με επιλεγμένες φυσικές τροφές, ελεγμένες από δημόσιους φορείς, προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων που σας προσφέρουμε.

 


 

 
 
ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

παραγωγής αυγών που διαθέτουμε στα Μέγαρα, τα προϊόντα μας ελέγχονται από εργαστήριο ελέγχου με επιστασία εξειδικευμένου προσωπικού και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, έτσι ώστε να παρέχουμε εγγύηση ποιότητας σε όλα τα προϊόντα μας.

Όλα τα προϊόντα μας διατίθενται για χονδρική πώληση και απευθυνόμαστε σε μεταπωλητές, super market και καταστήματα τροφίμων. Παράγονται, συσκευάζονται και διανέμονται με ασφάλεια στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

Φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε στο καταναλωτικό κοινό τα καλύτερα προϊόντα. Γι’ αυτό προσπαθούμε καθημερινά με μεράκι και αγάπη, να εξασφαλίζουμε όλες τις σωστές διαδικασίες που ξεκινούν από την παραγωγή μέχρι την συσκευασία και την σωστή διανομή των προϊόντων.

 


 

Στόχος της επιχείρησης μας είναι να εξελίσσεται και να αναβαθμίζεται διαρκώς, έχοντας ως μοναδικά κριτήρια την συνέπεια και τον επαγγελματισμό απέναντι σε κάθε πελάτη που εμπιστεύεται τα προϊόντα μας.
 
Η επιχείρησή μας στηρίζει το έργο του συλλόγου “η αγκαλιά”.
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για να μας δώσετε την παραγγελία σας ή για οποιαδήποτε
απορία σχετική με τα προϊόντα μας.