ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

 
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
Τουμπανιάρης Μελέτιος | Παραγωγή & Εμπορία Αυγών
Μέγαρα ΑττικήΤο αυγό αποτελεί μια από τις πληρέστερες τροφές. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, εξαιρετικής βιολογικής αξίας, ενώ διαθέτει βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Αποτελεί ένα απαραίτητο συστατικό μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής, δίνοντας μας ενέργεια εξασφαλίζοντας την κάλυψη των διατροφικών μας αναγκών. Ακόμα τα αυγά είναι το πιο χρήσιμο και σημαντικό υλικό στη κουζίνα καθώς εκατοντάδες συνταγές δεν θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν με επιτυχία χωρίς την προσθήκη αυγού-ων.

Η επιχείρηση μας παράγει, συσκευάζει και διαθέτει ποιοτικά αυγά τα οποία σας τα προσφέρει σε συσκευασίες των 6, 15 και 30 αυγών.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στα Μέγαρα, συλλέγουμε με αγάπη και μεράκι, καθημερινά τα αυγά τα οποία περνούν από λεπτομερή έλεγχο ώστε να επιλέγουμε μόνο όσα είναι απολύτως φρέσκα.
 

 
 
ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΑΣ

δεν περιέχουν αντιβιοτικά και φοινικέλαιο. Παράγονται από όρνιθες που τρέφονται με επιλεγμένες φυσικές τροφές, ενώ φροντίζουμε να φτάνουν στον καταναλωτή ολόφρεσκα, πληρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλούς αποθήκευσης και μεταφοράς.

 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για να μας δώσετε την παραγγελία σας ή για οποιαδήποτε
απορία σχετική με τα προϊόντα μας.