Αυγά Υψηλής Περιεκτικότητας Ω3 + Βιταμίνη Ε

Αυγά Υψηλής Περιεκτικότητας Ω3 + Βιταμίνη Ε
 
  Υψηλή περιεκτικότητα Ω-3 λιπαρων οξεων
  Αυξημένα επίπεδα βιταμίνης Ε (τετραπλασιασμός!)
  Φρέσκα αυγά
  Πλούσιο σε βιταμίνες D, Ε
  Πλούσιο σε βιταμίνες Β2, Β5, Β12
  Ιδανικό για εγκύους και παιδία
  Διατίθεται σε συσκευασίες των 6 αυγών
  100% Χορτοφαγικό
  100% Ανακυκλώμενη οικολογική συσκευασία
Τα υψηλής περιεκτικότητας σε Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε αυγά μας παράγονται από όρνιθες που εκτρέφονται με ειδική χορτοφαγική διατροφή φυτικής προέλευσης, δημητριακους καρπούς και ιχθυέλαια υψηλής βιολογικής αξίας, υπερκαλύπτοντας τις απαιτούμενες ποσότητες Ω-3 βάσει του νόμου 1924/2006.

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα θεωρούνται ευεργετικά για την πρόληψη, αλλά και την αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων υγείας που απασχολούν το σύγχρονο άνθρωπο. Βοηθουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς ρυθμίζοντας την αρτηριακή πίεση και μειώνοντας τον κινδυνο θρομβώσεων.
Επίσης συμβάλλουν στη μείωση των τριγλυκεριδίων και της χοληστερίνης και μειώνουν τους παράγοντες που προκαλούν τις φλεγμονές στο καρδιαγγειακό σύστημα. Ετσι ευνοείται η καλή κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό.
 
Επιπλέον βοηθούν στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου καθώς τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι τα δομικά στοιχεία των κυττάρων του εγκεφάλου και βοηθούν το σχηματισμό νέων εγκεφαλικών κυττάρων. Επιπλέον βελτιώνουν τη μνήμη και την ανάκτηση του χρόνου αντίδρασης και κυρίως βοηθάνε στα συμπτώματα κατάθλιψης. Τέλος βοηθούν στη φυσιολογική λειτουργία των ματιών.

Βιταμινη Ε
Η Βιταμίνη Ε ειναι αντιοξειδωτική, λιποδιαλυτη και βοηθαει στην προληψη του καρκινου και των καρδιαγγειακων παθήσεων. Επίσης βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και διορθώνει τις βλάβες των ιστών.