Όροι

 
 
Τουμπανιάρης Μελέτιος
Παραγωγή & Εμπορία Αυγών Μέγαρα Αττική


Το πτηνοτροφείο μας “Τουμπανιάρης Μελέτιος” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στα Μέγαρα, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται από το 1963 με την παραγωγή, συσκευασία και διάθεση αυγών στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια την επιχείρηση η 2η γενιά, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και αγάπη να προσφέρει ποιοτικά αυγά με κύριο στόχο την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Τα αυγά που σας προσφέρουμε παράγονται από όρνιθες που τρέφονται με επιλεγμένες φυσικές τροφές προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων που σας προσφέρουμε.

 


 

 
 
ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

παραγωγής αυγών που διαθέτουμε στα Μέγαρα, τα προϊόντα μας ελέγχονται από εργαστήριο ελέγχου με επιστασία εξειδικευμένου προσωπικού και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, έτσι ώστε να παρέχουμε εγγύηση ποιότητας σε όλα τα προϊόντα μας.

Όλα τα προϊόντα μας διατίθενται για χονδρική πώληση και απευθυνόμαστε σε μεταπωλητές, super market και καταστήματα τροφίμων στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

Φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε στο καταναλωτικό κοινό τα καλύτερα προϊόντα. Γι’ αυτό προσπαθούμε καθημερινά με μεράκι και αγάπη, να εξασφαλίζουμε όλες τις σωστές διαδικασίες που ξεκινούν από την παραγωγή μέχρι την συσκευασία και την σωστή διανομή των προϊόντων.

 


 

Στόχος της επιχείρησης μας είναι να εξελίσσεται και να αναβαθμίζεται διαρκώς, έχοντας ως μοναδικά κριτήρια την συνέπεια και τον επαγγελματισμό απέναντι σε κάθε πελάτη που εμπιστεύεται τα προϊόντα μας.

 

 

 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για να μας δώσετε την παραγγελία σας ή για οποιαδήποτε
απορία σχετική με τα προϊόντα μας.